Друзі! На нашому сайті у Вас є унікальна можливість оплатити замовлення кредиткою без комісій і відсотків в рамках пільгового періоду Вашої картки. Для цього просто виберіть онлайн оплату при оформленні замовлення.

Сьогодні 24й день російсько-української війни

Bahtarma
Сьогодні 24й день російсько-української війни
20.03.2022

 

Бахтарма

Друзі!
Сьогодні 24й день російсько-української війни.

Наш магазин знаходиться в місті Суми, яке першим зустрічає окупантів на нашій рідній землі і відправляє їх до пекла. Минулого тижня біля нашого офісу російські окупанти скинули вакуумну бомбу, на щастя ніхто не постраждав.
На околицях нашого міста весь час тривають запеклі бої, наші хлопці роблять все задля того щоб російські війська пішли вслід за їхнім кораблем!
На жаль, через те що рашисти блокують підступи до міста, у Сумах не працює жодне відділення Нової Пошти і ми не маємо можливості працювати.
Ми отримуємо велику кількість повідомлень від вас зі словами підтримки, отримуємо замовлення! Ми дякуємо кожному, хто не залишається осторонь!

Колектив нашого магазину у повному складі залишається в Сумах! Ми з нетерпінням чекаємо моменту коли зможемо повернутися до звичного життя, а також до нашої улюбленої справи!
Хочемо наголосити, що ми готові підтримати ЗСУ та ТРО в Сумах, якщо маєте потребу в наших товарах - пишіть, ми з радістю допоможемо.

Не пробачимо росіянам жодного злочину на нашій землі!
Перемога за нами!
Слава Україні!

Рекомендовані товари
Bahtarma