Друзі! На нашому сайті у Вас є унікальна можливість оплатити замовлення кредиткою без комісій і відсотків в рамках пільгового періоду Вашої картки. Для цього просто виберіть онлайн оплату при оформленні замовлення.

Купівля шкіри шматочками на відріз. Зручно чи вигідно?

Bahtarma
Купівля шкіри шматочками на відріз. Зручно чи вигідно?
11.02.2022
Зміст статті:
  1. Визначаємося з вибором. Ціла шкура чи шкіра на відріз?

Шкіра – універсальний матеріал високої якості, що дозволяє створювати широкий асортимент виробів. Незалежно від масштабів Вашого виробництва, ця сировина завжди безпрограшний вибір. Ми знаємо, як важливо врахувати побажання кожного клієнта, і тому пропонуємо купити шкіру на відріз. Чи це зручно? Безперечно. Наприклад, Ви займаєтеся виробництвом маленьких шкіряних аксесуарів. Одним із важливих пунктів клієнтоорієнтованості є різноманітність продукції. Для цього важливо використовувати шкіру різних текстур та кольорів. Не завжди можна передбачити, які саме позиції найкраще "зайдуть" покупцям. Тому придбання шкіри шматочками — чудова можливість вивчити попит, не ризикуючи зазнати збитків. Так ми плавно перейшли до відповіді на питання про вигоду. Купівля шкіри шматочками замість цілих шкур - це доцільна витрата матеріалу, без залишків.

Визначаємося з вибором. Ціла шкура чи шкіра на відріз?

Тут немає жодних правил та установок. Все дуже просто: чим менший розмір Ваших виробів, тим вигідніше придбання шкіри на відріз. Ми співпрацюємо з різними клієнтами. Початківець Ви або гуру в області створення шкіряних виробів, купівля матеріалу шматочками завжди чудова альтернатива, що дозволяє розширити різноманіття Вашої продукції. Завдяки такому виду реалізації, Ви маєте можливість ознайомитися зі шкірою, оцінити її візуальні та тактильні якості. Після чого сміливо замовляти вже у більшому обсязі.

Шкіра crazy horse на відріз має великий попит серед виробників взуття, верхнього одягу, клатчів, сумок тощо. Крім різноманітності кольорової гами, це дозволяє декорувати вироби всілякими вставками, візерунками, абстракцією та ін. Така ж ситуація із покупкою шкіри краст шматочками. Виробництво гаманців, візитниць, ременів, футлярів, прикрас та предметів інтер'єру передбачає наявність багатьох видів моделей. Тут на допомогу прийдуть шматки від різних шкур.

Дизайнери також віддають перевагу такому виду покупки шкіри. Це збільшує можливості реалізації будь-яких задумів.

Підбиваючи підсумки, команда інтернет-магазину «Бахтарма» впевнено заявляє: покупка шкіри на відріз — це зручно і вигідно. Знайомство з матеріалом, виробництво товару на будь-який смак і колір, використання сировини без залишків, створення ексклюзивного аксесуару для себе чи близьких, втілення будь-яких дизайнерських фантазій — це далеко не всі переваги такої реалізації. Завжди раді вітати Вас у нашому «світі шкіри»!

Рекомендовані товари
Bahtarma