Друзі! На нашому сайті у Вас є унікальна можливість оплатити замовлення кредиткою без комісій і відсотків в рамках пільгового періоду Вашої картки. Для цього просто виберіть онлайн оплату при оформленні замовлення.

Неймовірна знижка 50%!

Bahtarma
Неймовірна знижка 50%!
22.05.2021

обрезки крейзи хорс



Друзі!
Нарешті до нас прийшла справжня весна! Пригріло сонечко, все стали проводити більше часу на свіжому повітрі, і ми стали отримувати менше замовлень від вас. Але ми не засмучуємося, у нас з'явилося більше часу і як наслідок, зробивши невелику інвентаризацію відрізної шкіри, ми виявили у себе на складі величезну кількість великих обрізків! Пропонуємо вашій увазі обрізки шкіри Crazy Horse зі знижкою 50%!
Отже, великі обрізки за ціною 190 грн за кілограм! Вельми вигідний варіант для виготовлення браслетів, часових ремінців, біжутерії, невеликих гаманців і інших виробів. Також низька ціна дозволяє купувати таку шкіру для тренувань і експериментів.
При оформленні замовлення ви можете вказати які кольори шкіри ви хотіли б придбати! В наявності обрізки шкіри чорного, шоколадного, коньячного, оливкового, синього, зеленого і бордового кольору.

За посиланням зможете ознайомитися з повним асортиментом і цінами.

Рекомендовані товари
Bahtarma