Друзі! На нашому сайті у Вас є унікальна можливість оплатити замовлення кредиткою без комісій і відсотків в рамках пільгового періоду Вашої картки. Для цього просто виберіть онлайн оплату при оформленні замовлення.

Наболіло!

Bahtarma
Наболіло!
30.03.2022

Друзі!
Наболіло!
Ви знаєте, що наш магазин знаходиться в Сумах, в місті не працює жодне відділення Нової Пошти, але ми знайшли вихід і наш водій два рази на тиждень, ризикуючи власним життям везе посилки до Полтави і звідти вони вже їдуть до вас. Інакше як героєм його не назвеш.
Наші менеджери майже всю годину працюють віддалено і лише два рази на тиждень приходять на склад, щоб зібрати та оформити ваші замовлення. У понеділок над офісом пролітав винищувач. Двічі. Ми двічі бігли до бомбосховища з думками, що це кінець.
На жаль, деякі наші клієнти не розуміють, що військовий стан у нашому місті дуже напружений і ми не маємо змоги відправляти замовлення як раніше «день у день».
Наголошуємо, замовлення відправляються два рази на тиждень не через те, що їх мало і ми просто не хочемо щодня ходити на роботу. Машина їде із Сум тільки два рази на тиждень! Інших варіантів поки що просто немає.
Дякуємо за розуміння.
Слава Україні!

Бахтарма працює під час війни

Робота під час війни

Рекомендовані товари
Bahtarma