Друзі! На нашому сайті у Вас є унікальна можливість оплатити замовлення кредиткою без комісій і відсотків в рамках пільгового періоду Вашої картки. Для цього просто виберіть онлайн оплату при оформленні замовлення.

Крейзі хорс шкіра. Що це?

Bahtarma
Крейзі хорс шкіра. Що це?
01.02.2022
Зміст статті:
  1. Як чистити шкіру крейзі?
  2. Чим відрізняється пул ап від крейзі хорс?

Напевно, поціновувачам натуральної шкіри неодноразово зустрічалася назва «Крейзі». Спробуємо разом розібратися з цим питанням.

Шкіра крейзі хорс - це матеріал високої якості, досить міцний, не блищить, гладкий і еластичний. Його товщина, як правило, не більше 1,6 мм. Але завдяки своїй щільності, відмінно підходить для виготовлення сумок, гаманців та інших безпідкладкових виробів.

Для досягнення такої міцної та якісної шкіри задіюється барабанне дублення та інші сучасні технології. На фінішному етапі вона покривається тугоплавким воском. Однією з головних особливостей шкіри є її здатність змінювати колір на вигинах, в таких місцях шкіра крейзі хорс стає світлішою, тому що, як правило, покриття темнішого відтінку, ніж внутрішній краст. Завдяки тому, що при завершенні обробки не використовується шліфування, шкіра зберігає свій природний малюнок.

Однією з високих переваг даного виду шкіри по праву вважається її вміння самовідновлюватися. Вона дуже чутлива, подряпина може легко з'явитися, але з такою ж легкістю і видаляється, звичайним тертям пальців або іншим елементом шкіри. Якщо цього не робити, подряпина з часом зникне сама.

Як чистити шкіру крейзі?

  • Пил видаляється чистою сухою тканиною.
  • Прання заборонено. Втратиться щільність та візуальна естетика.
  • Якщо є забруднення, можна використовувати засіб для чищення без спирту.
  • Для того, щоб виріб якомога довше зберігав усі свої якості, можна іноді обробляти його спеціальним воском.

Чим відрізняється пул ап від крейзі хорс?

Крейзі хорс – натуральна шкіра, яка зберігає свій природний малюнок. Гладка, приємна на дотик. Пул ап є процесом висвітлення її вигинів. Тобто, пул ап - це ефект, який надає шкірі крейзі хорс деяку вінтажність, шарм та благородну старовину. Він присутній також і в інших видах шкіри, проявляється шляхом природного носіння. Завдяки ефекту пул ап, виріб зі шкіри крейзі хорс набуває модного heritage стилю.

Вінтажна шкіра крейзі хорс має безліч переваг і заслужено вважається однією з найкращих. Це міцна, але в той же час, оксамитова і пружна шкіра, яка через 2-3 тижні користування набуває благородного вигляду з різними відтінками. До недоліків можна віднести лише один — легка поява подряпин, але і вони легко самовідновлюються.

Магазин «Бахтарма» – місце, де ви знайдете сировину найвищої якості. Ми знаємо про шкіру все, що і допомагає нам вибирати тільки найкращу з найкращих!

Рекомендовані товари
Bahtarma