Друзі! На нашому сайті у Вас є унікальна можливість оплатити замовлення кредиткою без комісій і відсотків в рамках пільгового періоду Вашої картки. Для цього просто виберіть онлайн оплату при оформленні замовлення.

Як зшити сумку своїми руками?

Bahtarma
Як зшити сумку своїми руками?
06.07.2023
Зміст статті:
  1. З якої шкіри шиють сумки?
  2. Що ще знадобиться для створення сумки?

Причини, через які раптом виникає бажання самостійно пошити собі сумку, можуть бути різними. Але старт цього заходу завжди однаковий – потрібно визначитися з моделлю, вибрати матеріал, інструменти, фурнітуру. Якщо рішення зайнятися шкіряним ремеслом прийнято, то все необхідне, для його втілення, можна купити на сайті інтернет-магазину «Bahtarma». Як пошити сумку, з чого почати і як довести ідею до досконалості, поговоримо про це нижче.

З якої шкіри шиють сумки?

Для виготовлення сумки можна використовувати як натуральну, так і штучну шкіру. Другий варіант обійдеться дешевше, і новачки часто віддають перевагу саме йому. Сучасні синтетичні матеріали максимально наближені на вигляд і по технічним характеристикам до натуральних, вироби з них служать довго і надійно. У нас можна купити екошкіру для сумок однотонну або з принтом, з матовою або глянцевою поверхнею, гладку або з тисненням під рептилію.

Якщо говорити про пошиття сумки з натуральної шкіри, то тут вибір набагато ширший. В асортименті шкіра ВРХ, дрібних копитних, рептилій, риб, страусів і т.д. Кожен вид шкіри має свої особливості та підбирається індивідуально:

  • Крейзі Хорс спочатку виглядає вінтажно, а згодом цей ефект буде тільки посилюватись;
  • Кайзер – це класична щільна гладка шкіра з невеликим глянцем;
  • Флотар має пористу текстуру, буває матовою та глянцевою;
  • Торіно – ексклюзив нашого магазину – шкіра з натуральним, злегка глянцевим лицем.

Більш дорогим варіантом може стати сумочка, для пошиття якої використовується шкіра змії. Шкірки цих плазунів невеликі, з дрібними лусочками, тонкі, міцні та еластичні. Кожна має унікальний малюнок. Шкіра пітона також відноситься до екзотики, вона більша за розміром, поставляється з розрізом по животу або по спині - від цього залежить розташування візерунка та лусочок на полотні.

Що ще знадобиться для створення сумки?

Робота зі шкірою потребує певних вкладень. Для того, щоб виріб вийшов якісним, з рівними торцями та красивими швами, щоб він не розсипався і не розклеївся в процесі експлуатації, бажано придбати спеціальні інструменти та пристрої – вони в асортименті представлені на нашому сайті. Для майстра-початківця є сенс підібрати стартовий набір для роботи зі шкірою. Він комплектується мінімальною кількістю предметів, що знадобляться для виготовлення конкретного виробу. Надалі колекція буде поповнюватися, але для початку знадобляться:

  • самовідновлювальний килимок;
  • ножі;
  • пробійники;
  • викрійки для шкіри (особливо корисно для початківців);
  • голки та нитки для зшивання;
  • клей;
  • підкладочна тканина (якщо потрібно);
  • фурнітура: блискавки, кнопки, магніти, пряжки, карабіни, кільця для ременя тощо;
  • засоби для обробки урізу;
  • фінішні засоби для завершального штриху.

Шкіряна справа - це неймовірно захоплююче заняття. Вироби, зроблені вручну, цінуються дуже дорого і пошиття сумок своїми руками може з хобі перерости в невеликий бізнес. Ми пропонуємо вам долучитися до наших постійних клієнтів і скористатися програмою лояльності. Асортимент на сайті постійно оновлюється та поповнюється, доставка замовлень здійснюється Новою Поштою по всій Україні.

Рекомендовані товари
Bahtarma