Друзі! На нашому сайті у Вас є унікальна можливість оплатити замовлення кредиткою без комісій і відсотків в рамках пільгового періоду Вашої картки. Для цього просто виберіть онлайн оплату при оформленні замовлення.

Що таке шкіра краст?

Bahtarma
Що таке шкіра краст?
11.01.2022
Зміст статті:
  1. Як фарбувати шкіру краст?
  2. Чим обробляти шкіру краст?
  3. В яких сферах застосовується шкіра краст?

Шкіра краст — це натуральна шкіра без фінішного покриття та лицьової обробки. Особливістю обробки шкіри краст є те, що вона не піддається тисненню або шліфуванню. Це дозволяє їй витримувати початковий природний малюнок і зберегти всі якості, властиві натуральній «живій» шкірі (наприклад, засмагати на сонці і відновлюватися при дрібних пошкодженнях). Краст може бути різної товщини, що розширює сфери застосування цієї сировини. Адже для виробництва ременів потрібна досить товста шкіра, а якщо йдеться про невеликі аксесуари (ключниця, візитниця), то 1.6 мм буде цілком достатньою товщиною.

Як фарбувати шкіру краст?

Під час фарбування шкіра краст отримує абсолютно рівномірне покриття як зовні, так і по всій її глибині. Для отримання такого ефекту застосовується спеціальний режим барабанного фарбування, який забезпечує наскрізне фарбування. Легкий слід від сітки барабана є абсолютною нормою, оскільки фарбування здійснюється під тиском. Внаслідок такого фарбування, лицьова сторона не може відшаровуватися або тріскатися, а колір зрізу і шва буде майже однаковим.

Чим обробляти шкіру краст?

Для досягнення водовідштовхувального ефекту, поверхню шкіри краст обробляють натуральним воском. При такому виді полірування не змінюється малюнок, який так старанно зберігається при фарбуванні, а також залишаються властивості живої шкіри, відчутні тактильно. Віск та тертя в тандемі дають можливість створити різноманітні відтінки шкіри та вінтажні ефекти. Усі технології роботи зі шкірою краст перевірені часом, а це є гарантією того, що вироби з обробленого воском краста, безперечно довговічні. Адже дрібні подряпини зникають при терті, а там, де це відбувається найчастіше — шкіра темніє, що надає їй особливої ​​чарівності і духу царської старовини.

В яких сферах застосовується шкіра краст?

Цей вид шкіри має масу переваг перед іншими матеріалами. Шкіра краст еластична, міцна та довговічна. І завдяки цим властивостям широко застосовується у багатьох сферах.

  • Виробництво меблів;
  • Жіночі та чоловічі сумки;
  • Взуття;
  • Вишукані канцелярські вироби (візитниці, щоденники);
  • Атрибути верхової їзди;

І це перелічені далеко не всі сфери застосування такої шкіри.

Як бачимо, шкіра краст - досить широко застосовується як сировина для різних виробів. Вся команда магазину «Бахтарма» щодня працює над тим, щоб до наших клієнтів потрапляла шкіра лише найвищої якості. Телефонуйте, і наші консультанти з радістю дадуть відповідь на всі Ваші запитання, а також допоможуть з вибором.

Рекомендовані товари
Bahtarma